Wat een afsluiter van ons tweede seizoen. De overweldigende Mathilde Santing zingt de mooiste songs van de Amerikaanse singer-songwriter Joni Mitchell. Het zal één van de laatste keren zijn dat Mathilde haar programma Both Sides Now zal zingen in Nederland. Dus wie het nog een keer wil meemaken, moet er deze zaterdagavond bij zijn.

Joyce Roodnat schrijft in de NRC: "Mathilde Santing, zangeres met een stem waarvan ik nauwelijks kan geloven dat hij uit een mens komt, toert met de songs van Joni Mitchell. Die songs zijn prachtig en ze zijn ook voltooid verleden tijd, bijgezet op cd’s. Maar Santing onttrekt ze aan het verleden. De wildbloeiende, duikelende noten van Mitchell herschept ze, ze haalt ze naar zich toe en laat ze vrij om op te stijgen. Ze leven."

Mathilde Santing beschikt over de gave om het publiek te raken met haar stem. Ze maakt een lied tot een verhaal waarnaar je eindeloos wilt blijven luisteren. In Both Sides Now zingt Santing de songs van levende legende Joni Mitchell. De Canadese singersongwriter maakte nummers als ‘A Case Of You’, ‘Big Yellow Taxi’ en ‘Both Sides Now’, stuk voor stuk pareltjes vol emotie en poëzie. Samen met haar begeleider vertelt Santing de verhalen van Mitchell. Krachtige verhalen over het kiezen van je eigen weg. En wat past dit prachtig in de akoestiekrijke en sfeervolle zaal van Het Nieuwe Dijkhuis.

Als dat geen inspirerend avondje wordt...

Tickets kosten 20 euro via de website en 22,50 euro op de avond zelf aan de zaal.

Datum: 28-04-2018, 20:00

Locatie: Het nieuwe dijkhuis, Doetinchem

Klik hier om tickets te bestellen!