If it hadn't been for love is de naam van de voorstelling, die Rubia Morena gaat geven. Een voorstelling met muziek- en verteltheater. De akoestische formatie ‘Rubia morena’ neemt de gasten mee op reis door het leven van drie legendarische zangeressen. De mooiste songs komen voorbij, vermomd met lagen van stijlen die je als luisteraar voorzichtig mag ontrafelen! Moderne muziek met latin invloeden, soul, pop én flamenco.
Amy en Aretha waren in het begin van hun carriére niet vies van een cover hier en daar. Wist je bijvoorbeeld dat de dames beide slechts eenmaal in Nederland, met een cover (!), een nummer één notering behaalden?
De voorstelling benadrukt de verschillen én overeenkomsten uit de verschillende genres van drie legendarische zangeressen. De hoofdstukken uit de levens van de dames worden uitgelicht, verteld en muzikaal ingevuld. Proef de rijke historie, hoogte - en dieptepunten die vaak, wonderbaarlijk genoeg, gedeeld worden.
Rubiamorena is door de combinatie van akoestisch gitaar, contrabas en sterke vocalen uitgegroeid tot een band met zuidelijke flair en passie.

Tickets kosten 15 euro, ex. 1,20 servicekosten.

Datum: 03-11-2018, 20:00

Locatie: Het nieuwe dijkhuis, Doetinchem

Klik hier om tickets te bestellen!