Mathilde Santing is terug! En hoe! Met een nieuw album Troublemaker en een nieuwe tour door Nederland met de titel Renaissance. Want herboren is ze. Opnieuw begonnen. Naast talentvol is Mathilde Santing nogal eigengereid. Zo onderging ze een ‘performance-enhancing’-behandeling van Brainspotting-uitvinder David Grand. En wat merkte ze een paar dagen later? Haar stem was mooier geworden. Haar creatieve durf groter. Het plezier, de zachtheid, de emotie kregen meer ruimte. Mathilde beleeft een muzikale wedergeboorte. Een andere titel voor haar theaterconcert was dan ook niet denkbaar.
Gedurende haar carrière won Santing drie Edisons en een Gouden Harp, en had ze hits met Beautiful People en Wonderful Life. Ook zong ze Nederlandstalige liedjes als Appels op de tafelsprei (met een videoclip van Erwin Olaf) en Inspiratie uit de musical Joe - muziek die veel Nederlanders diep raakt. Haar oeuvre levert Mathilde in 2007 een koninklijke onderscheiding op: ze is Ridder in de Orde van Oranje-Nassau.
Ze sloot vorig seizoen af in het Nieuwe Dijkhuis en komt nu bij verrassing terug. En wat zijn we daar blij mee! U toch ook?

Tickets kosten 20.50 euro (ex 1,20 euro servicekosten)

Op de avond zelf kosten tickets 23 euro, als er dan nog tickets zijn natuurlijk.

Datum: 01-12-2018, 20:00

Locatie: Het nieuwe dijkhuis, Doetinchem

Klik hier om tickets te bestellen!