Reyer en zijn band komen vrijdag 29 maart naar Doetinchem in het kader van zijn 'Hoop in Mij' paastour. Een avond in het Nieuwe Dijkhuis waarop aanbidding en verstillen hand in hand gaan, op weg naar het paasfeest.

De 40 dagen tijd heeft in kerken een duidelijk doel. Deze periode voor Pasen staat in het teken van bezinning en verstillen; overdenking en dankzegging. Het is een tijd waarin stil gestaan wordt bij de essentie van het christelijk geloof: het offer van Jezus en de eeuwige hoop die daaruit voort kwam.

 

Tijdens de ‘Hoop In Mij’ paastour verzorgen Reyer en zijn band intieme aanbiddingsavonden die ruimte geven voor overdenking. Met een akoestische setting en aanbiddingsliederen die de essentie van Pasen raken, ontstaan bijzondere muzikale momenten in de 40 dagen tijd, waarin de boodschap minstens zo intens doorklinkt in het hart als de liederen dat doen. "De boodschap van Pasen is de absolute basis van ons geloof” aldus Reyer. “Voor mij is het essentieel dat we stilstaan bij wat het offer van Jezus voor ons betekent en dat we het Leven mogen vieren wat Hij ons heeft gegeven.”

 

Met de ‘Hoop In Mij’ paastour krijgen de eerdere concertreeksen rondom Reyer`s recente album ‘Hoop In Mij’ een veelgevraagd vervolg. De afgelopen tours hebben jong en oud al samengebracht rond Nederlandse aanbiddingsliederen zoals ‘Ik Weet Hoe Goed Mijn God Is’, ‘Het Leven In Mij’ en ‘Hoop In Mij’. Deze tour is er daarnaast ook plaats voor nieuwe liederen die in hoog tempo omarmd worden, zoals het door Mozaiek0318 geïntroduceerde ‘Jezus Overwinnaar’.

Tickets kosten 10 euro in de voorverkoop via de website. 

Het Nieuwe Dijkhuis is gevestigd aan de Burg. van Nispenstraat in Doetinchem. Aanvang 20 uur.

Datum: 29-03-2019, 20:00

Locatie: Het nieuwe dijkhuis, Doetinchem

Klik hier om tickets te bestellen!