Durf jij anderen iets te vragen voor het goede doel en weet je goed de weg in fondsenland? Dan hopen we dat je deze uitnodiging wilt lezen. Wij zijn namelijk op zoek naar enthousiaste vrijwilliger die met passie de rol van fondsenwerver wil vervullen binnen onze stichting.

Als jij van aanpakken weet en over goede sociale en communicatieve vaardigheden beschikt, dan ben jij wellicht degene die wij zoeken! Het is vanzelfsprekend wel belangrijk dat je enthousiast bent over onze doelen, onze werkwijze en de projecten die we oppakken.

Wat verwachten we van je?
Als fondsenwerver ga je op zoek naar relevante fondsen en schrijft je samen met het projectteam subsidieaanvragen voor de verschillende projecten. Verder speur je actief binnen en buiten het bedrijfsleven naar donateurs en sponsoren die onze stichting financieel willen steunen. Vanuit je creativiteit en netwerk denk je mee over financiëringsmogelijkheden voor de verschillende projecten

Wat is belangrijk voor deze uitdaging:
• Passie hebben voor medemensen
• Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en schrift
• Ervaring met computers, tekstverwerking en social media
• Enige ervaring op het gebied van fondsenwerving en sponsoring
• Zelfstandig kunnen werken, maar ook een echte teamspeler zijn!
• Creatief en pro-actief
• Bekend met de christelijke identiteit en Bijbelse normen en waarden

Wat kunnen wij je bieden?
Gelukkig worden begint bij gelukkig maken. Als fondswerver ben je een belangrijke schakel in ons streven om het leven voor andere mensen een beetje dragelijker te maken. Je kunt de wereld waarschijnlijk niet veranderen, maar mede door jouw inspanning kan het leven van één of meerdere mensen wel een positieve wending krijgen. Dat moet een belangrijke drijfveer voor je handelen zijn. Verder biedt deze functie de kans om werkervaring op te doen als fondsenwerver in de culturele en zakelijke sector. Bovendien is het een mooie manier om je netwerk fors te verbreden en lever je een belangrijke bijdrage aan het professionaliseren van onze organisatie. In samenspraak met het projectteam stel je de doelen die je wilt behalen en bepaal je de tijd die je
daarvoor nodig hebt. Je werktijden zijn flexibel en kun je dan ook zelf indelen.

Neem vrijblijvend contact op
Wanneer je contact met ons opneemt, zorgen we ervoor dat er een kennismakingsgesprek komt. Wil je meer informatie over deze functie of wil je onze nieuwe fondsenwerver worden? Mail dan naar gerrit@hetnieuwedijkhuis.nl of bel naar 06 51 193 390 voor vragen.