Statushouders gratis naar kerstconcert Lizzy Ossevoort en Stefan Bos in Het Nieuwe Dijkhuis

 

Verbinding tijdens bijzonder kerstconcert

 

DOETINCHEM - Als teken van verbinding mogen statushouders, die in gezelschap zijn van bezoekers die een kaartje gekocht hebben voor het kerstconcert van zangeres Lizzy Ossevoort en pianist Stefan Bos gratis naar binnen. De twee Achterhoekse toptalenten geven donderdagavond een bijzonder kerstconcert in Het Nieuwe Dijkhuis aan de Burg. Van Nispenstraat 19 in Doetinchem.

 Na de afschuwelijke aanslag in Berlijn is het makkelijk en zelfs begrijpelijk om tegen over elkaar te gaan  staan. Of om in de loopgraven te duiken. Maar wij als het Nieuwe Dijkhuis, Lizzy Ossevoort en Stefan Bos kiezen voor verbinding. Wij geloven in liefde en niet in haat; wij geloven in leven, niet in angst. Het kerstfeest is niet voor niets het feest van de liefde, van het licht. En wat is het een mooi teken van verbinding om dit feest samen te vieren met onbekenden, met mensen van diverse culturen. Daarom kiest de organisatie ervoor om statushouders die in gezelschap zijn voor mensen die een kaartje gekocht hebben, gratis toegang te verlenen. Om samen te genieten, samen te ontmoeten.

Lizzy Ossevoort en Stefan Bos zijn twee muzikale toptalenten, die donderdagavond kerstklassiekers ten gehore gaan brengen. Met name uit de Amerikaanse school, maar ook traditionals worden niet overgeslagen. Het wordt een heerlijke, sfeervolle avond in de grote zaal van het Nieuwe Dijkhuis. Deze zaal staat bekend om de bijzondere akoestiek en sfeer. Het concert begint om 20.15 uur, de zaal is open vanaf 19.45 uur.

Het Nieuwe Dijkhuis is een inspiratiecentrum in het culturele hart van Doetinchem. Doel is verdieping en verbinding door het organiseren van concerten, lezingen en voorstellingen.

Kaartjes voor deze avond kosten 10 euro via de website en 12,50 aan de deur. Per verkocht kaartje mag iemand een statushouder gratis mee naar binnen nemen. Het zou prettig zijn als u ons wilt laten weten of u hier gebruik van maakt. Dit kan kenbaar gemaakt worden via info@hetnieuwedijkhuis.nl