Zelf iets organiseren in Het Nieuwe Dijkhuis? Dat kan! De ruimtes van het gebouw zijn multifunctioneel ingericht en daarom geschikt voor allerlei doeleinden. Van repetitie tot bedrijfspresentatie, van vergadering tot sfeervol concert, van workshop tot congres, van studiedag tot feestje: Het Nieuwe Dijkhuis biedt voor ieder wat wils.

In de concert- en conferentiezaal is ruimte voor 180 gasten. Daarnaast beschikt het gebouw over ruimtes die multifunctioneel inzetbaar zijn. In de sfeervolle serre is ruimte voor zo'n vijftig gasten. Verspreid over het gebouw zijn diverse vergaderlokalen beschikbaar. Dankzij de aanwezigheid van een eigen keuken kunnen we gasten desgevraagd een lunch, hapjes en drankjes aanbieden.

Het Nieuwe Dijkhuis heeft de beschikking over eigen technische ondersteuning en middelen. Deze kunnen op aanvraag ter beschikking gesteld worden.

Wie meer wil weten over de mogelijkheden van ons gebouw en de prijzen die we vragen voor de verhuur, kan contact opnemen met onze interne coordinator: Paul Gerritsen. 06-53817411, info@hetnieuwedijkhuis.nl