Sponsoring

Prachtige voorstellingen, een maaltijdproject voor mensen met een veel te kleine beurs en bijzondere ontmoetingen tussen mensen van allerlei pluimage. We doen het heel graag binnen het Nieuwe Dijkhuis, maar we kunnen het niet zonder onze sponsoren en vaste vrienden. En wat zouden we het mooi vinden als u daar ook een handje bij kan en wil helpen. Bijvoorbeeld door onze activiteiten te sponsoren. U wordt daarmee partner van Het Nieuwe Dijkhuis.

Wat hebben we te bieden?

Natuurlijk ontvangt u vrijkaarten voor onze voorstellingen. Het logo van uw bedrijf komt met een doorzetlink te staan op onze website www.hetnieuwedijkhuis.nl. We hebben een digitale nieuwsbrief, waar we uw logo op vermelden. Desgewenst kunnen wellicht ook nog andere manieren vinden om uw naamsbekendheid te vergroten.

Maar het allerbelangrijkste is natuurlijk dat u het met uw bijdrage mogelijk maakt dat er bijzondere voorstellingen gehouden kunnen worden, dat we onze gasten een geweldige avond kunnen bieden en  dat we door kunnen gaan met onze maatschappelijke bediening. Interesse? Dan nodigen we u graag uit voor een informeel gesprek in Het Nieuwe Dijkhuis of op uw bedrijfslocatie.