Tijd om bij te tanken of juist even om uit te blazen?

Het Nieuwe Dijkhuis wil ondernemend Doetinchem e.o. motiveren en inspireren om een verschil te maken. Voor zichzelf, voor hun bedrijf en hun klanten, maar vooral ook voor de samenleving waar ze onderdeel van uitmaken. Een plek zijn waar je ideeën kunt opdoen en gave verhalen hoort.

Het nieuwe Dijkhuis start daarom als huis van ontmoeting & inspiratie met ingang van september 2017 een aantal inspirerende en relevante activiteiten voor en door ondernemers. Voor grote bedrijven, maar ook voor het mkb en de zzp-er. Want maatschappelijke veranderingen en prikkelende innovaties komen niet alleen van de grote multinationals. Het zijn de ondernemers en leiders met passie en visie die het verschil maken en die tijdens de verschillende bijeenkomsten hun kennis willen delen. Gave verhalen over ondernemerschap, zingeving en leiderschap.

Laat je inspireren of kom gewoon onthaasten en ontmoet andere ondernemers die weten dat de waarde van ons leven niet bepaald wordt door wat we voor onszelf doen, maar ook door wat we voor anderen doen.

Vanaf september vind je hier het programma voor het nieuwe seizoen.

Ambassadeur worden?