Make money and make a difference.

Het Nieuwe Dijkhuis wil ondernemers in de regio motiveren en inspireren om een verschil te maken. Voor zichzelf, voor hun bedrijf en hun klanten, maar vooral ook voor de samenleving waar ze onderdeel van uitmaken.

  Kickoff bijeenkomst Dinsdag 10 oktober*
* Meld je aan voor de kick off bijeenkomst en ontmoeting op dinsdag 10 oktober. Gebruik de kortingscode HND2017K en u betaalt slechts â‚?45,- euro** incl. maaltijdbuffet en consumpties. Vanzelfsprekend gaat de opbrengst van het congres na aftrek van de kosten naar goede doelen. Informeer daarom ook eens naar mogelijkheden voor sponsoring van dit initiatief.

** * Indien u geen gebruik maakt van de kortingscode, betaalt u â‚?95,- en doneert u automatisch 50 euro aan het Goede Doelen-programma van Het Nieuwe Dijkhuis.
Nieuwsgierig? Laat je inspireren!

Laat je inspireren tijdens de kick-off bijeenkomst op 10 oktober, of kom gewoon onthaasten en ontmoet andere ondernemers die weten dat de waarde van ons leven niet bepaald wordt door wat we voor onszelf doen, maar ook door wat we voor anderen doen.

Geen nieuwe businessclub, maar een ontmoetingsplek voor boeiende mensen met gave verhalen over ondernemerschap, zingeving en leiderschap.

De kick off-bijeenkomt met een inspirerend programma is niet alleen voor grote bedrijven, maar juist ook voor het mkb en de zzp-er. Het zijn de ondernemers en leiders met passie en visie die het verschil maken en die tijdens de verschillende bijeenkomsten hun kennis willen delen met hun Achterhoekse collega’s.

Gave verhalen over ondernemerschap.

Ondernemen en daar niet alleen financieel beter van worden, maar ook en bovenal bijdragen aan een mooiere, veelal duurzame wereld. Ondernemen met idealen en streven naar maatschappelijke vernieuwing, dáár gaan we het over hebben. Multinationals als Google, Ikea, Eneco, DSM, PostNL en Lidl nemen het voortouw met visionaire initiatieven, maar ook kleinere ondernemingen kunnen er wat van. Alleen al in Nederland zijn er naar schatting vier- tot vijfduizend ‘social enterprises�actief. Daarbij is het genereren van winst onlosmakelijk verbonden met het verwezenlijken van maatschappelijke impact.