Ticket bestellen

Make money and make a difference.

Inspirerende kick off voor Doetinchemse ondernemers - dinsdag 10 oktober 2017

Programma

16.30 uur Inloop met consumptie
17.00 uur Aanvang inspirerend programma (inc maaltijd)
19.30 uur Afsluiting met ontmoeting en borrel.

Welkom door Gerrit Grievink, directeur Focusplaza en Managers met een Missie

Kunnen we als Doetinchemse ondernemers een positieve bijdrage leven aan de lokale samenleving? Gerrit Grievink onthult aan de hand van actuele managementliteratuur dat het pakken van ‘pure winst’ dichtbij huis en bij jezelf begint. People, Planet, Profit en Purpose voor ondernemers met een missie.

Commercieel en ideëel

Paul Gerritsen, coach in klantbenadering, relatiebeheer en verkoopstrategie
Hoe kan het dat je met de een kunt lezen en schrijven, terwijl je met de ander al binnen vijf minuten een hooglopende ruzie hebt? En waarom wil de een alleen maar feiten en gaat de ander juist op zoek naar mooie verkoopverhalen? Paul geeft heldere inzichten in de persoonskenmerken van mensen en leert hoe je zelfs met lastige collega’s of klanten goede resultaten kunt behalen.

John Walbrink, directeur van Wallbrink Crossmedia
De keuze aan communicatiemogelijkheden is enorm. Maar soms lijkt het wel dat al die social media kanalen, websites en nieuwsbrief wel veel werk, maar nauwelijks meer omzet opleveren. Dat moet toch anders kunnen? John legt uit hoe e-mailmarketing wel kan helpen om de verkoop en de dienstverlening te optimaliseren.

Gerrit Grievink, directeur Focusplaza en initiator Het Nieuwe Dijkhuis
De wereld om ons heen verandert snel. Nieuwe technologie en ingrijpende trens in consumentengedrag bieden nieuwe kansen, maar ook bedreigingen. Aan de hand van veel praktijkvoorbeelden laat Gerrit Grievink zien hoe je van belangrijke trends toegevoegde waarde kunt maken voor producten en diensten.

Tijdens de bijeenkomst kunt u ook nog kennis maken met een nieuwe techniek om heel snel meningen en wensen van doelgroepen en/of klantengroepen te inventariseren.

Locatie

Het Nieuwe Dijkhuis
Burgemeester van Nispenstraat 19-21 (tegenover de Media Markt)
7001 BS Doetinchem

Boven de Mediamarkt en in de naastgelegen Catherinagarage is voldoende parkeergelegenheid.

Algemene informatie

Is het mogelijk om een stad als Doetinchem als samenleving een beetje mooier te maken? Wij denken dat de overheid, de scholen, het bedrijfsleven en de kerk unieke mogelijkheden hebben om de samenleving op en positieve manier te beinvloeden. Het nieuwe Dijkhuis wil bijdragen aan deze transformatie door commerciële en ideëele initiatieven. Tijdens de kick off bijeenkomst vertellen we u er graag meer over.

  Tickets bestellen voor kickoff *
* Meld je aan voor de kick off bijeenkomst en ontmoeting op dinsdag 10 oktober. Gebruik de kortingscode HND2017K en u betaalt slechts € 45,- euro** incl. maaltijdbuffet en consumpties. Vanzelfsprekend gaat de opbrengst van het congres na aftrek van de kosten naar goede doelen. Informeer daarom ook eens naar mogelijkheden voor sponsoring van dit initiatief.

** * Indien u geen gebruik maakt van de kortingscode, betaalt u € 95,- en doneert u automatisch 50 euro aan het Goede Doelen-programma van Het Nieuwe Dijkhuis.