Bright Blue Gorilla; music, movie & laughter in de Gruitpoort

08 November 19 19:30

Evenement Beschrijving

Prachtige folk en harmonieën gecombineerd met knotsgekke situaties, lachbuien en muzikale improvisaties. Dat is Bright Blue Gorilla. En daar blijft het niet bij. Want dit Amerikaanse gezelschap heeft ook een nieuwe speelfilm gemaakt: 36 Husbands. En die willen ze graag laten zien. Wat weten we dan? Dat we een bijzondere avond tegemoet gaan in De Gruitpoort, waar we voor 1 keer naar uitwijken. Want wij van Het Nieuwe Dijkhuis weten niets van film, en De Gruitpoort weet er alles van. En dan is het snel samenwerken geblazen! 
Bright Blue Gorilla wordt gevormd door Robyn Rosenkrantz en Michael Glover, twee wereldreizigers, muzikanten en filmmakers uit Los Angeles. Het duo heeft inmiddels 12 cd's en 6 films gemaakt en meer dan 4000 keer opgetreden over de hele wereld.. Bright Blue Gorilla maakt liedjes voor de ziel en vertelt verhalen met knipoog en diepgang. BBG begeleidt zichzelf op akoestische gitaren, bongo's, tablas, harmonium, fluit en verder alles wat ze te pakken kunnen krijgen om muziek mee te maken. Vervolgens gaan we de nieuwste film van dit duo kijken in de filmzaal: 36 Husbands. Na afloop nog een uitgebreide Q&A met de hoofdrolspelers.
Tickets kosten 13,70 euro in de voorverkoop via onze website of aan de deur van De Gruitpoort. Op de avond zelf kosten de tickets 15 euro.

 

 

Dit event kost: €13.70

Koop tickets