Maddy Moreah en Lorrèn brengen soul, jazz, hiphop en pop in het Nieuwe Dijkhuis

18 October 19 19:30

Evenement Beschrijving

Lorrèn en Maddy Moreah, dat zijn de geweldige zangeressen die op 18 oktober in het Nieuwe Dijkhuis staan.

De Popronde doet dit jaar voor het eerst Doetinchem aan. Met veel concerten op prachtige plekken in onze stad. En wij doen als Het Nieuwe Dijkhuis natuurlijk mee. We hebben de handen ineen geslagen met de Muziekschool Oost-Gelderland. En dat wordt knallen! Met twee spetterende concerten. 

Twee dames met een geweldige en soulvolle strot. We beginnen met zangeres Lorrèn en band. Noem het soulful pop, waarin haar jazzachtergrond net zo evident is als bij zangeres Amy Winehouse. Inmiddels heeft Lorren twee albums uitgebracht: Shades of Blue (2015) en Land of Possibilities (2017). Dankzij debuutsingle The Game of Love (2014) schopte ze het direct tot Radio 2 Talent. ‘Ik heb door die albums veel kunnen optreden en ervaring op kunnen doen. Ik heb kunnen groeien, en ik kan niet wachten m’n nieuwe muziek te delen.”

,,Dit meisje is een belofte", riep popprofessor Leo Blokhuis enthousiast nadat hij Lorrèn zag en hoorde.

Maddy Moreah (Madeleine Ruijter) is die andere geweldige zangeres. Moreah is een Amsterdamse singer-songwriter die met haar band elk podium kan omtoveren tot een warme zomermiddag. Maddy Moreah brengt soul, hip-hop, jazz, funk en pop samen in een meeslepende liveshow waar zowel op gedanst als gechilled kan worden. Ze stond eerder al bij o.a. Surfana, Paradiso, Sugarfactory en Tivoli Vredenburg. Daarnaast deed ze al een rockstone session, voer ze mee met Horizontoer en speelde ze bij Frank's Feestje op 3FM. Met haar metaforische teksten, warme stemgeluid en zwoele harmonieën weet ze iedereen die van groove houdt voor zich te winnen. Ze produceerde in samenwerking met Benjamin Fro vijf singles die in de loop van 2019 uitgebracht zullen worden. Laat je meeslepen door onverwachte melodieën, verrassende grooves en wholesome-vibes!

 

Dit event kost: €0.00

Koop tickets