Uitgesteld! From Ireland: the beautiful voice and songs of John Blek

28 November 20 20:00

Evenement Beschrijving

Uitgesteld. Het concert van John Blek gaat niet door ivm de coronaperikelen. We zijn bezig met een nieuwe datum.

 

De Ierse singer-songwriter John Blek staat bekend om zijn boeiende liveshows vol humor, pathos en zijn gepassioneerde muzikale beleving. Een meesterverteller en een verbluffende fingerpicking-gitarist. Nadat hij in 2018 al genomineerd werd voor beste song op de International Folk Music Awards (voor het nummer Salt in the Water), brak de Ierse singer-songwriter John Blek in 2019 pas echt door.
Dat was te danken aan het bloedmooie album Thistle & Thorn, met gasten als Joan Shelley en Nathan Salsburg Hij won er in eigen land een IMRO-award mee, voor zijn eerste plaats in de Irish Independent charts. Ook in de Benelux werd het album uitstekend onthaald. Volgens OOR “treft John Blek je met iedere noot en met ieder ontroerend akkoordenschema."
John Blek biedt ontzettend veel troost. Zijn bloedmooie juweeltjes voorzien je in deze moeilijke tijden van precies de juiste toon, melancholie, hoop en prachtige teksten. De klank van zijn stem en sfeer van John Blek kun je ergens situeren tussen Gregory Alan Isakov, Jeff Buckley, Glen Hansard, Damien Rice en Tom Yorke (Radiohead). Het zou ons niets verbazen als deze Ier echt een hele grote gaat worden.

Het concert van John Blek op zaterdag 28 november begint om 20 uur, de deuren van Erfgoed de Stadswal (voorheen Het Nieuwe Dijkhuis) aan de Burg. Van Nispenstraat in Doetinchem openen om 19.15 uur.

Tickets kosten 12,50 euro in de voorverkoop, 15 euro op de avond zelf aan de deur.

 

Coronamaatregelen
We vragen bezoekers thuis te blijven wanneer u verkoudheidsklachten en/of koorts hebt, of dat u een huisgenoot hebt die verkoudheidsklachten en/of koorts heeft. Bij binnenkomst vindt een routinecheck plaats (aan de hand van een aantal vragen) en vragen we u uw handen te ontsmetten. Iedereen zit 1,5 meter uit elkaar, mensen uit één huishouden mogen naast elkaar zitten.

Alles is onder voorbehoud van de op dat moment geldende aanwijzingen vanuit het RIVM. Gekochte kaarten worden niet teruggenomen. Mocht het concert door nieuwe aanwijzingen van het RIVM geannuleerd moeten worden dan krijgt u uiteraard wel het ticketbedrag terug. Tot slot vragen wij u rekening te houden met uw medebezoekers maar vooral ook te genieten!

 

 

Dit event kost: €12.50

Koop tickets