Uitgesteld: Levensliederen, met broeder Thomas Quartier en Jonah Falke

14 November 20 20:00

Evenement Beschrijving

Wat zijn we blij dat broeder Thomas Quartier zijn nieuwste boek Levensliederen bij ons wil presenteren. Helaas niet op 14 november, vanwege de coronamaatregelen. We zijn bezig met een alternatieve datum.
Op deze avond zal broeder Thomas over het boek en zijn ontmoetingen met artiesten vertellen. Hij zingt en begeleid zichzelf op de piano als hij songs laat horen, die hem geïnspireerd hebben. Met schrijver Jonah Falke gaat hij in dialoog. Broeder Thomas en Jonah hebben de afgelopen jaren samen gewerkt op het snijvlak van klooster, kunst en cultuur.
Voordat hij intrad bij de benedictijnen verdiende Thomas Quartier naast zijn studie bij als straatmuzikant. Vanuit die ervaring en zijn tegenwoordige leven als monnik schreef hij het boek Levensliederen, waarin hij het repertoire van onder meer Bob Dylan, John Lennon, David Bowie en Nick Cave als bronnen van inspiratie ontdekt. Hij ging voor zijn boek onder andere in gesprek met Boudewijn de Groot, Stef Bos en Sunn o.
Het eerste exemplaar van Levensliederen wordt overhandigd aan Philippe van Heusden van de uitgeverij Bernemedia. Na afloop is er gelegenheid het boek aan te schaffen en te laten signeren.

Tickets voor 'Levensliederen met broeder Thomas' kosten 10 euro in de voorverkoop, aan de zaal op de avond zelf kosten de tickets 12,50 euro. 

We houden tijdens deze bijzondere avond rekening met de coronaregels, die zijn opgesteld door het RIVM.

Dit event kost: €10.00

Koop tickets