Afgelast!! Diana Jones in Concert, intense country recht in het hart

16 January 21 20:01

Evenement Beschrijving

Diana Jones is een intense singer-songwriter uit Amerika, die in eigen land wordt vergeleken met Johnny Cash. En dat is niet voor niks. Ze schreef de prachtigste donkere liedjes die hun oorsprong lijken te hebben in de Appalachian folktraditie. Van duistere murderballads tot plattelands romantiek, Diana weet het allemaal zeer beeldend te brengen.
Haar murderbalad If I had A Gun bracht ze al eens ten gehore in de show van Jools Holland en Joan Baez nam haar ontroerende mijnwerkers lied Henry Russell’s Last Words recent op. Ook in de Volkskrant sprak men over “Verplichte kost voor liefhebbers van intense bluegrass en antieke country”. Verder tourde Diana Jones al met vele grote artiesten als Janis Ian, Mary Gauthier en Steve Earle.
In september 2020 verscheen haar nieuwe studio album dat Song To A Refugee heet en wat geheel in het teken staat van de verhalen van vluchtelingen op zoek naar een veilig heenkomen. Zowel vluchtelingen uit het midden oosten en Afrika die via bootjes naar europa trekken als die uit Zuid Amerika die aan de Amerikaanse grens worden tegengehouden onder erbarmelijke omstandigheden.
Op dit album krijgt ze medewerking van een aantal prominente muzikale gasten zoals Steve Earle, Richard Thompson en Peggy Seeger . Het kon gelijk rekenen deze maand op een freature in Uncut magazine waar het met een 9 werd bekroond.
Het optreden van Diana Jones begint zaterdag 16 januari om 20 uur. Tickets kosten 17,50 euro (inclusief servicekosten) en 20 euro aan de deur op de avond zelf.

Dit event kost: €17.50

Koop tickets