Tangarine in Concert

02 October 21 20:02

Evenement Beschrijving

Het duo Tangarine bestaat uit de muzikale tweelingbroers Arnout en Sander Brinks. Bezield, loepzuiver en persoonlijk. Twee jaar geleden alweer maakten ze diepe indruk in een volle Nieuwe Dijkhuis (tegenwoordig Erfgoed de Stadswal) met hun prachtige muziek en schitterende harmonieën. Ze komen graag terug naar Doetinchem en daar zijn we maar wat blij mee!
Tangarine is in 2013 landelijk doorgebroken met hun veelgeprezen, introspectieve album Seek and Sigh. Ook waren ze een jaar lang huisband van het tv-programma De Wereld Draait Door. Sindsdien speelde Tangarine in tientallen volle theaters met shows door heel Nederland en namen de gebroeders Brinks diverse sfeervolle platen op, onder andere in Amerika.
We verheugen ons enorm op een avond met dit bijzondere duo.
Tickets kosten 18 euro, ex 1,20 servicekosten. De voorstelling begint om 20 uur.

Coronamaatregelen
Wij houden ons aan de regels van de overheid. We vragen bezoekers thuis te blijven wanneer u verkoudheidsklachten en/of koorts hebt. Bij binnenkomst vragen we ook om een vaccinatiebewijs, een testuitslag of een bewijs dat u corona gehad hebt. Het spijt ons dat we deze controlemaatregelen moeten nemen, maar we kunnen niet anders als we met elkaar mooie, inspirerende avonden willen beleven.

 

Dit event kost: €19.20

Koop tickets