From Ireland: Kieran Goss & Annie Kinsella

12 February 22 20:00

Evenement Beschrijving

De betoverende klanken en liedjes van de Ierse singer-songwriter Kieran Goss en zijn levensgezellin Annie Kinsella maakten eerder diepe indruk in de zaal van Erfgoed de Stadswal. We zijn daarom ontzettend blij dat ze samen weer naar Doetinchem komen. Voor weer een memorabele avond.
Kieran Goss is niet voor niets een van Ierland’s meest geliefde performers. Zijn songs werden al opgenomen door Rodney Crowell, Mary Black en Ilse Delange. Samen met zangeres/artieste Annie Kinsella die hem op zijn meest recente tours vaak vergezelde op het podium hebben ze hun publiek betoverd met hun live optredens en ontvingen ze zeer lovende kritieken. Met liedjes, verhalen en wonderschone harmonieën transporteren ze de luisteraar naar een andere wereld. Dit is muziek uit het hart en een show die je zowel laat lachen als laat huilen. Een show die je raakt in zijn oprechte schoonheid, een show om niet te missen.


Time Out magazine schreef over 'Oh The Starlings':
‘Individually they are both talented singers but when they sing together, the audience are enchanted…. The harmonies, the chemistry…. Just Sublime.'

Of The Irish Times:
"Oh, The Starlings, the debut album from Irish duo Kieran Goss and Annie Kinsella, is quite simply stunning. Great songs, beautiful harmonies and an artistic triumph that constantly reminds us that less is more.”

Tickets kosten 20 euro in de voorverkoop (incl. 1,20 servicekosten) of 22,50 euro aan de deur op de avond zelf.

Dit event kost: €20.00

Koop tickets