Afgelast: The Outbound Scallywag Carnival Live

29 January 22 20:00

Evenement Beschrijving

Helaas hebben we in goed overleg met de band moeten besluiten dit concert niet door te laten gaan. Vanwege de coronapandemie is er te weinig zekerheid en kunnen we geen feestje bouwen die passend is bij deze act.

The Outbound Scallywag Carnival is bluegrass en country van de bovenste plank. En nog Achterhoeks ook. Dat wordt feest! Een liveoptreden van de band bestaat uit een parade van klanken, grappen en anekdotes.
Door de jaren heen deelde de band het podium met artiesten als The Bluegrass BoogieMen, Eileen Rose, diens laatste album werd opgenomen in de befaamde Muscle Shoals Studio en Hugh Moffat, van zijn hand kwam de wereldhit Rose of my heart.
The Outbound Scallywag Carnival werd in 2008 gevormd door de broers Sander en Martijn Ketelaar. Door de jaren heen is de band verder gegroeid met Wendy Nijhof, Dick Scharn, Erwin Stukker op pedal steel, Marc van Doornik en Neeltje van Diggele. Een bont gezelschap van rasmuzikanten, die voor een gedenkwaardige avond gaan zorgen in onze sfeervolle Dijkzaal.

Tickets kosten een tientje (plus 1,20 euro servicekosten) via de website en op de avond zelf 12,50 euro aan de deur. De deuren openen om 19.15 uur; het concert begint om 20 uur.

Dit event kost: €11.20

Koop tickets