Popprofessor Leo Blokhuis vertelt

17 February 22 20:00

Evenement Beschrijving

De popprofessor van Nederland. Zo mogen we Leo Blokhuis wel noemen. Hij schreef diverse boeken vol prachtige verhalen over de herkomst van popklassiekers. Donderdag 17 februari komt hij naar de Stadswal in Doetinchem. En daar zijn we blij mee!

Hij schudt de ene na de andere anekdote uit zijn mouwen. Hij reist voor de Top 2000 a gogo de hele wereld over op zoek naar bijzondere verhalen achter de popmuziek. Ook was hij regelmatig te gast bij De Wereld Draait Door en maakt hij samen met Mart Smeets het radioprogramma For the Record op Radio2.
Waar hij het vanavond over gaat hebben, is nog even een verrassing, maar dat het een boeiende avond wordt vol mooie verhalen, anekdotes en muziekfragmenten? Dat is een zekerheidje. Dat bleek vijf jaar geleden ook, toen hij in onze zaal een uitverkocht huis vermaakte.

Tickets kosten online 17,50 euro inclusief servicekosten. Op de avond zelf betaalt u 20 euro. In eerste instantie hebben we een beperkt aantal kaarten in de verkoop vanwege coronamaatregelen. Dus wees er snel bij! De deuren openen donderdag 17 februari om 19.15 uur. De muzikale lezing begint om 20 uur.

Dit event kost: €17.50

Koop tickets