Verhuur

Het nieuwedijkhuis - Verhuur

HetNieuweDijkhuis Huren?

Zelf iets organiseren in Het Nieuwe Dijkhuis? Dat kan! Of het nu gaat om een sfeervol concert of een bedrijfspresentatie. Of het nu gaat om een congres, een vergadering of workshop, een studiedag of feestje. De ruimtes van het gebouw zijn multifunctioneel ingericht en daarom geschikt voor allerlei doeleinden.In de concert- en conferentiezaal is ruimte voor 180 gasten. Daarnaast beschikt het gebouw over ruimtes die multifunctioneel inzetbaar zijn. In de sfeervolle serre is ruimte voor zo'n vijftig gasten.

Verspreid over het gebouw zijn diverse vergaderlokalen beschikbaar. Dankzij de aanwezigheid van een eigen keuken kunnen we gasten desgevraagd een lunch, hapjes en drankjes aanbieden. Het Nieuwe Dijkhuis heeft de beschikking over eigen technische ondersteuning en middelen. Deze kunnen op aanvraag en meerprijs ter beschikking gesteld worden. Goede redenen om voor uw evenement te kiezen voor Het Nieuwe Dijkhuis.

 - Sfeervolle en monumentale omgeving

- Ruimtes voor kleine en grote groepen, van 10 tot 180 gasten

- Gepassioneerde vrijwilligers

- Heerlijke hapjes en drankjes in overleg

- Centraal gelegen in Doetinchem

- Parkeergarages om de hoek

- Aantrekkelijk geprijsd

- U ondersteunt met uw boeking onze sociale projecten en het behoud van het pand

Wie meer wil weten over de mogelijkheden van ons gebouw en de prijzen die we vragen voor de verhuur, kan contact opnemen met onze interne coördinator Marga Rutjes: 06-29236500, marga@pgd.nu